• Gratis demo
  • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
  • In-house service
  • Innovatief
over MedCos

Ons bedrijf

In de beautybranche is de concurrentie enorm, u zal zich steeds beter moeten onderscheiden zowel op de kwaliteit van uw behandelingen als op de kennis en uitstraling van uw bedrijf. Uitgekiende marketing is dan ook onmisbaar geworden. Daarom ontwikkelden wij een totaalconcept waarbij we u volledige ondersteuning kunnen bieden op alle fronten.

Na aanschaf van een MedCos apparaat ontvangt u een professionele opleiding van een ervaren trainster zodat u de behandeling met alle vertrouwen kan aanbieden in uw salon of kliniek.

Met onze all-in garantie komen onze technische specialisten voor een periode van minimaal vijf jaar direct naar uw salon, indien u problemen ondervindt.

Met intensieve marketing ondersteuning zorgen wij voor een professionele uitstraling en een voortdurende stroom cliënten naar uw beautysalon. MedCos zorgt aan alle kanten voor bedrijfscontinuïteit zodat u succesvol kunt zijn als ondernemer. Dat doen we niet alleen nu bij de opstart van uw bedrijf, maar ook over 5, 10 of 25 jaar.

Wij omarmen u als ondernemer en beloven een trouwe partner te zijn in goede en slechte tijden.

Kees Jaap van der Kamp
CEO van MedCos Skinsolutions

Cryolipolyse