• Gratis demo
  • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
  • In-house service
  • Innovatief
Over MedCos

Acties voor de professional

Winnaar gratis MedCos machine

Op 31 december 2023 is de grote winactie van het 2e halfjaar van 2023 gesloten. Gedurende de tweede helft van 2023 gaf elke afspraak een win-kans, evenals het invullen van een deelnamekaart op beurzen en congressen waar MedCos bij aanwezig was (maximaal 1 deelname per persoon/ instituut). Conform de voorwaarden was 31 december de laatste dag om deel te nemen.

Momenteel wordt alles gecontroleerd en in gereedheid gebracht voor de trekking!

Door de overweldigende animo voor de actie neemt dit grondige en nauwkeurige proces geruime tijd in beslag, De trekking van de winactie 2023 zal dan ook plaatsvinden op 31 januari 2024!

Hou onze socials in de gaten, want wie weet bent u straks de gelukkige winnaar!

 

Aanvragen

Partners aan het woord

Ellen Crollet

“Ik kreeg al vraag naar definitieve ontharing. Ik zet de ervaring tegenover de laser; de IPL is veel minder pijnlijk, dat vind ik belangrijk. En IPL is evenwaardig aan laser vandaag de dag, je boekt even mooie resultaten. Ik verwacht meer klanten en ik hoop ook dat ik de focus kan verleggen van mijn behandelingen als pedicure naar huidverbetering en definitieve ontharing. Ik verwacht ook een omzetstijging. Wat ik belangrijk vind, is dat ze het apparaat volledig in Nederland in elkaar zetten. De communicatie is ook heel goed en vlot. Als ik een dringende vraag heb, kan ik direct via WhatsApp contact opnemen. Ik krijg een volledige ondersteuning. Ik vertrouw ook op de ervaringen van mijn collega’s, dat is ervaring uit de praktijk.”

Ellen Crollet, Beauty Elle in Wommelgem (BE)

Etha Alting

“Ik werk al met MedCos sinds 2007, toen schafte ik daar mijn eerste IPL-apparaat aan. Dat heb ik vervangen in 2010 voor weer een beter model en toen heb ik gelijk de MicroSkinPolish aangeschaft. Nu vervang ik de IPL HE voor de vernieuwde IPL SHR en ik schaf gelijk de Body-Wizard aan. Die bijna 15 jaar partnership heb ik als fantastisch ervaren. Als er wat is, staan ze aan de deur. Ik vind het een goede actie – ik durf het wel aan met 12 maanden gratis. Ik heb veel zelfvertrouwen en ga knallen dit jaar. Wat fijn is dat MedCos nu met een nieuw marketingbureau werkt dat ook de social media automatisch meeneemt. Het zijn echt partners, ze doen heel veel voor de klanten.”

Etha Alting, Latumahina, Etha Beauty Center in Leusden (NL)

Ellen Crollet

“In september heb ik twee toestellen aangekocht, via de MedCos-actie. In oktober vorig jaar heb ik de opleiding gevolgd maar toen moesten we weer sluiten. Ik heb dus vooral geoefend op vrienden en familie. Voor zover ik nu kan zien, zijn de resultaten super. Ik heb nu een wachtlijst van mensen die staan te popelen om te beginnen. Ik hoop op termijn de investering terug te verdienen. Verder denk ik dat we gaan boosten met een nieuwe clientèle doordat meer mensen de weg naar ons bedrijf vinden, ook vanuit nieuwe doelgroepen. De vertegenwoordiger kende de producten door en door, hij kon al mijn vragen perfect beantwoorden, ook de technische. Dat gaf een boost aan mijn vertrouwen. Ook de service, dat ze heel snel hier zijn om me uit de nood te helpen, is voor mij belangrijk. Laatst had ik een klein technisch probleempje en kreeg ik dezelfde dag nieuwe hendels, super gewoon!”

Sandra Vandaele, Seven Stones in Beerzel (BE)

Ellen Crollet

“Een maand geleden heb ik de Body Wizard-Duo aangeschaft en inmiddels heb ik er al een hoop klanten mee behandeld. Officieel heeft het acht weken tijd nodig voor je resultaat ziet, maar ik hoor nu al van klanten dat hun broek wat losser zit. Ik heb veel voor- en nafoto’s gezien, ervaringen van klanten gelezen en veel collega’s uit de huidtherapie gesproken. Dat leidde tot mijn besluit: het wordt MedCos. Ik vind de actie heel aantrekkelijk, zeker in coronatijd. Ik ben startende ondernemer en de actie helpt mij goed op weg. Ik verwacht dat ik meer klanten kan aantrekken die dan ook zien welke andere behandelingen ik doe, zoals vaat- en acnebehandelingen, camouflagetherapie en schimmelnagels. Van al mijn leveranciers voel ik me het meest fijn en vertrouwd bij MedCos. Ik kan terecht met al mijn vragen en bij storingen zijn ze meteen ter plekke.”

Faraj Kashan, Shary Skin Clinic in Delft (NL)

Ellen Crollet

“Het is niet de ideale periode om een toestel aan te schaffen maar dankzij de actie vind ik dit wel superleuk. Ik bied een afslankprogramma aan waar de Body-Wizard Duo mooi bij aansluit. Ik heb nu een heel jong publiek en ik denk dat ik zo een andere doelgroep kan aanboren, een wat volwassener publiek. Verder denk ik zo meer te kunnen doen. Mijn idee is om straks 20 minuten bij de cryoklant te blijven om te kijken of alles goed gaat. Daarna kan ik bij iemand anders een korte behandeling tussendoor doen, zoals de wenkbrauwen. Bij MedCos maken ze het zelf, ze weten er heel veel van en als er iets stuk is, kunnen ze het direct oplossen. Dat is een heel mooie service. De actie is de echt de moeite waard. Fijn dat ze met ons schoonheidsspecialisten meedenken, dat vind je niet in elk bedrijf.”

Mies van Gauwenbergen, Schoonheidsinstituut Mies in Dessel (BE)

Ellen Crollet

“Het is een leuke introductieactie, in coronatijd. Vanwege corona durf je bijna geen investeringen te doen, het is toch spannend hoe het gaat lopen. Dat we het eerste jaar geen kosten hebben aan de apparaten, was echt doorslaggevend. Ik koos voor de Body-Wizard Duo én IPL SHR voor de vernieuwing. Ze vormen een aanvulling op ons huidige assortiment. Er is altijd vraag naar definitieve ontharing en de cryo is echt wat nieuws. Ik koos voor MedCos door hoe ze zich profileren, hoe je ontvangen wordt, hoe ze meedenken en je begeleiden. Door de beloofde service op afstand ook – je kunt de trainer altijd online benaderen bij een casus, je wordt niet in het diepe gegooid. Ik verwacht dat we een nieuwe of jongere doelgroep kunnen aanboren. We hebben zelfs speciaal een medewerker aangenomen voor deze nieuwe apparatuur.”

Marley Heijmans, Change Yourself in Panningen (NL)

Ellen Crollet

“Ik was al langer op zoek naar een uitbreiding van mijn lichaamsapparatuur. Wij hebben een doelgroep die niet per se een lange kuur wil, maar wel plaatselijk op vet wil werken. De kuur met de MedCos Body-Wizard Duo bestaat uit drie behandelingen, dat is niet heel lang qua behandeltijd en financieel aantrekkelijk voor onze klanten. Maar we zijn natuurlijk wel voorzichtig, in deze coronatijd. De actie was een mooie aanleiding om nú in te stappen en niet pas volgend jaar, het is een mooie deal. Dankzij de actie hebben we het eerste jaar geen kosten, dat is fijn. Alles wat je kunt creëren buiten de aanschaf van de MedCos Body-Wizard Duo is hartstikke mooi meegenomen, dat geeft een veilig gevoel. Ik verwacht dat het apparaat rendabel is en dat we na een jaar zien dat het een goede investering is. De prijs/kwaliteitverhouding van de MedCos Body-Wizard Duo is top. Het apparaat geeft goede resultaten, voor de klant is het financieel aantrekkelijk en ook de aanschafprijs is niet skyhigh. Dat geeft een mooi verdienmodel.”

Petra Schonbrodt, Undici Skin Care Institute in Schinnen (NL)

Ellen Crollet

“In eerste instantie was ik alleen geïnteresseerd in het ontharingsapparaat, de MedCos IPL SHR. Maar dankzij deze deal heb ik ook gelijk mijn cryolipolyse-apparaat vervangen door de MedCos Body-Wizard Duo. Mijn oude apparaat moest ik vorig laten repareren en dat kostte 2.000 euro. Dat komt in de schoonheidsbranche vaak voor, dat je geen garantie hebt. Nu met MedCos heb ik 10 jaar garantie. Je weet zeker dat ze voor je klaar staan. Ik heb dus beide apparaten met korting aangeschaft. MedCos is groot in een aantal apparaten en daarin verbeteren ze zich ook steeds. Met het ontharingsapparaat van MedCos kan ik bijvoorbeeld ook huidverbetering doen, er zitten veel meer mogelijkheden op. Ik vind dat deze leverancier met ons meedenkt, voor mij voelt dat goed.”

Akke de Boer, Akke de Boer Lijfstijlstudio in Dronten (NL)

Ellen Crollet

“De kabinetsplannen hielden ons al een tijdje tegen - je wilt niet investeren in een nieuw apparaat dat vervolgens wordt verboden. Maar met de IPL SHR van MedCos mag je, ook als IPL in de salon verboden zou worden, wel blijven werken volgens de SHR-methode. In de brochure kwam een aantal bekende collega's aan het woord die er positief over waren. En MedCos is ook niet het minste bedrijf, het is al lang op de markt en de apparatuur is degelijk. Dat maakte de stap makkelijker. We hadden een persoonlijk gesprek met MedCos, eerst over de MedCos IPL en daarna kwam ook de MedCos Body-Wizard Duo ter sprake; cryolipolyse vinden we ook al een hele tijd interessant. Gaandeweg werden mijn compagnon - mijn moeder Marly - en ik steeds enthousiaster en uiteindelijk besloten we die sprong in het diepe te wagen en voor allebei de apparaten te gaan. Ik vind het een fantastische actie, het is ook voor hen gewaagd. Maar ze hebben zoveel jaar ervaring en ze weten waar ze het over hebben, dat geeft wel vertrouwen. Het was voor ons ook de aanleiding om voor twéé apparaten te gaan. De actie biedt ons de kans om eerst opbrengsten te genereren voordat je daadwerkelijk gaat betalen.”

Mireille van der Staal, Jolie Centrum voor Huidverbetering in Sas van Gent (NL)

Ellen Crollet

“Ik vond het spannend, het is een groot risico. Maar dankzij de ondersteuning van MedCos durfde ik het aan. Zo hielpen ze met de marketing: 200 brochures, 5.000 flyers, e-mails, sms'jes, noem maar op. Ze hebben er alles aan gedaan om mij te helpen starten. Ik ben echt blij dat ik voor MedCos heb gekozen, het voelt allemaal zo goed aan. Ik had niet geweten wat ik had moeten doen als ik alleen het apparaat had gekocht. Het loopt heel goed. Ik heb al tientallen behandelingen gedaan en heb al veel afspraken in de agenda voor de komende periode. Normaal gesproken zijn de eerste resultaten na 2 tot 4 maanden zichtbaar, maar ik houd klantcontact en ik hoor wel dat klanten na één behandeling al verschil zien. Iedereen heeft coronakilootjes en alle klanten zijn blij met de mogelijkheid om hiervan af te komen.”

Merve Altintas, Merclinic in Rotterdam (NL)

Ellen Crollet

“De actie is aantrekkelijk voor klantenwerving; je kunt de klanten mooi iets extra's geven. Ik ben er heilig van overtuigd dat het gigantisch goed gaat lopen hier. Ik kan het goed verkopen aan de klant. We hebben al een paar keer geoefend op elkaar en we zien bij ons allemaal verschil. Als je dat bij jezelf ziet, is het niet moeilijk om dat over te brengen aan de klant. Na de actie gaan we absoluut door. Je snijdt jezelf in de vingers als je het niet doet. Hoe het loopt? We zijn natuurlijk nog maar net open, maar mensen reageren al onze berichten op Facebook en WhatsApp. Sommige willen informatie maar er zijn ook al aanmeldingen.”

Blanca Oğuz, Infinity Beauty Clinic in Rotterdam (NL)

Meer informatie

Geïnteresseerd?

Bent u een professional? En bent u geïnteresseerd in onze apparatuur of heeft u vragen?
Geef uw wensen aan in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen