• Gratis demo
  • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
  • In-house service
  • Innovatief
Machines

MedCos apparatuur

MedCos Skinsolutions beschikt over exclusieve cosmetische apparaten, geschikt voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialiste. De uitgangspunten voor onze apparatuur zijn kwaliteit, comfort en toegankelijkheid.

Body Wizard

MedCos Body-wizard Duo

De MedCos Body-wizard Duo is een van de meest effectieve en veilige methodes voor freezesculpting. De cryolipolyse behandeling oftewel een freezesculpting behandeling, is een pijnloze non-invasieve behandeling voor het verwijderen van vetcellen. Tevens is de Body-wizard Duo voorzien van vier handstukken welke gelijktijdig werken zodat er twee klanten in een tijdsbestek van één uur behandeld kunnen worden.

Meer informatie

Medcos IPL SHR HighEnergy

MedCos blijft als Benelux IPL marktleider innoveren. De nieuw ontwikkelde MedCos IPL SHR HighEnergy New is een zeer krachtig lichttherapie systeem met zowel een IPL als SHR toepassingsmogelijkheid. Hierdoor is dit systeem uitermate geschikt voor de behandeling van nagenoeg elke huidskleur.

Meer informatie
SHR
Skin Polish

MedCos MicroSkinPolish

Een gelijkwaardig alternatief voor een chirurgisch-cosmetische ingreep is de MedCos MicroSkinPolish. Dit zeer onderscheidende apparaat gaat een stap verder dan andere apparatuur voor huidverbetering. De drie-in-één-behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing levert in combinatie met de ondersteunende producten direct zichtbare resultaten.

Meer informatie
Meer informatie

Geïnteresseerd?

Bent u een professional? En bent u geïnteresseerd in onze apparatuur of heeft u vragen?
Geef uw wensen aan in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen