• Gratis demo
 • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
 • In-house service
 • Innovatief
MedCos IPL apparaat

IPL SHR HighEnergy

De MedCos IPL SHR is ontwikkeld om in te spelen op de groeiende frustratie die heerst rondom ongewenste haargroei, huidveroudering, acne, storende rode bloedvaatjes en pigmentvlekken. De MedCos IPL SHR is een zeer krachtig apparaat waarmee u de beste resultaten behaald bij uw klanten, en is daardooreen onmisbare aanvulling voor uw salon.

IPL & SHR in 1 systeem

Geen gebruik van gel

Tot 12cm2 behandeloppervlak

Inclusief bewezen marketingconcept

Al 15 jaar IPL marktleider in de Benelux.

MedCos is met meer dan 1.200 geleverde machines aan beauty professionals de onbetwiste IPL marktleider in de Benelux. De MedCos IPL SHR is nieuwste generatie lichttherapie-systeem met zowel een IPL als SHR toepassingsmogelijkheid. Dit maakt het systeem geschikt voor de behandeling van bijna elke huidskleur.

 

De nieuwste revolutie in lichttherapie:

De unieke en onderscheidende eigenschappen van de MedCos IPL SHR

 • 12 cm² behandeloppervlak
 • Snel verwisselbare diafragma’s
 • Geen gebruik van gel
 • 6 behandelingen met 1 systeem: definitief ontharen, huidverjonging, acné, couperose, spider naevi en pigmentatie
Info
Vet verbanden

De beste keus voor u en uw klant

Met vijf makkelijk wisselbare diafragma’s stelt u gemakkelijk de diverse behandelmogelijkheden in. Het systeem is voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen-keuzemenu en door de Peltier-koeling in de diafragma’s voelen de behandelingen zeer comfortabel aan en hoeft u geen gel te gebruiken tijdens de IPL behandelingen!

De 6 behandelmogelijkheden met de IPL-SHR:

 • Definitief ontharen
 • Huidverjonging
 • Acné
 • Couperose
 • Spider naevi
 • Pigmentatie
 • Is de MedCos IPL-SHR bewezen?

  Onze Partners kunnen dit volmondig bevestigen. MedCos is met meer dan 1.200 geleverde machines aan beauty professionals de onbetwiste IPL marktleider in de Benelux. Onze Partners hebben gezamenlijk honderdduizenden IPL behandelingen uitgevoerd in de afgelopen 15 jaar.
 • Wat kan de IPL-SHR mij opleveren?

  Een belangrijke vraag voor u als beauty ondernemer. De IPL-SHR levert u op diverse fronten op. Onderscheidend ten opzichte van andere salons, verbreding van het behandelaanbod en uiteraard ook een uitstekend verdienmodel.

Totaalconcept

Bij aanschaf van de MedCos apparatuur leveren wij u een totaalconcept. U ontvangt een professionele training inclusief certificering tot ‘MedCos Partner’ waardoor u met de juiste beheersing en ervaring behandelingen kunt uit voeren, Daarnaast ondersteunen wij u met intensieve marketingondersteuning om uw salon in de in uw regio zichtbaar te maken. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan staat onze technische dienst 24/7 voor u klaar. Dat is ons totaalconcept en onze Partnership.

Concept-1

Marketingondersteuning

De MedCos apparatuur wordt altijd geleverd met een omvangrijk en bewezen marketing totaalpakket. Met het pakket bereikt u zowel bestaande als potentiële klanten. Wij begrijpen uiteraard dat u meteen aan de slag wil zodra het apparaat geleverd is daarom voorzien wij u direct van een lokale marketing-campagne waarmee u bekendheid creëert in uw regio.

Training

Training

Na aanschaf van de apparatuur krijgt u een training van een ervaren en professionele trainer zodat u de behandelingen na de opleiding met volledig vertrouwen kunt aanbieden.

Concept-3

Service

Wij bieden een unieke All-in garantie van maar liefst 10 jaar bij defecten of storingen. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij ons hoog in het vaandel dus nemen wij geen risico op omzetverlies en zorgen wij altijd voor perfecte service naar u en uw klanten.

Bekijk de IPL-SHR introductievideo

Video
Meer informatie

Geïnteresseerd?

Bent u een professional? En bent u geïnteresseerd in onze apparatuur of heeft u vragen?
Geef uw wensen aan in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen