• Gratis demo
  • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
  • In-house service
  • Innovatief
Fullservice

Ons totaalconcept

Bij aanschaf van de Medcos apparatuur leveren wij u een totaalconcept. U ontvangt een professionele training inclusief certificering tot ‘MedCos Partner’ waardoor u met de juiste beheersing en ervaring behandelingen kunt uitvoeren. Daarnaast ondersteunen wij u met intensieve marketingondersteuning om uw salon in uw regio zichtbaar te maken. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan staat onze technische dienst 24/7 voor u klaar. Dat is ons totaalconcept en onze Partnership.

Marketingondersteuning

Marketingondersteuning

De Medcos apparatuur wordt altijd geleverd met een omvangrijk en bewezen marketing totaalpakket. Met het pakket bereikt u zowel bestaande als potentiële klanten. Wij begrijpen uiteraard dat u meteen aan de slag wil zodra het apparaat geleverd is. Daarom voorzien wij u direct van een lokale marketing-campagne waarmee u bekendheid creëert in uw regio.

Training

Na aanschaf van een uw apparatuur krijgt u een training van een ervaren en professionele trainer zodat u de behandelingen na de opleiding met volledig vertrouwen kunt aanbieden.

Marketingondersteuning

Service

Wij bieden een unieke All-in garantie van maar liefst 10 jaar bij defecten of storingen. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij ons hoog in het vaandel dus nemen wij geen risico op omzetverlies en zorgen wij altijd voor perfecte service naar u en uw klanten.

Meer informatie

Geïnteresseerd?

Bent u een professional? En bent u geïnteresseerd in onze apparatuur of heeft u vragen?
Geef uw wensen aan in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen