• Gratis demo
 • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
 • In-house service
 • Innovatief
Behandelingen

MicroSkinPolish Huidverbetering

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt MedCos geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling!

Wat is de MicroSkinPolish?

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging: Microdermabrasie, Low Level Laser Therapie (LLLT) in combinatie met hyaluronzuur en Polishing the Skin samen met een krachtig serum.

Cryolipolyse

Meest gestelde vragen

 • Wat doet de MicroSkinPolish behandeling?

  Uw huid voor de behandeling:
  Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

  Uw huid na de behandeling:
  Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.
 • Wat is ‘Stap 1 Microdermabrasie’?

  Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.
 • Wat is ‘Stap 2 Low Level Laser Therapy (LLLT) met hyaluronzuur’?

  Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.
 • Wat is ‘Stap 3 Polishing the Skin met een krachtig serum’?

  Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, antioxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.
 • Hoeveel MicroSkinPolish behandelingen zijn nodig?

  Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten, waarbij elke behandeling een direct zichtbaar resultaat geeft. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen geeft een langdurig beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4-6 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Meer weten over deze behandeling?

Hiervoor kunt u terecht bij onze specialisten die u overal in Nederland kunt vinden.