• Gratis demo
 • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
 • In-house service
 • Innovatief
Echte huidverbetering

MicroSkinPolish

De MedCos MicroSkinPolish is ontwikkeld om echte huidverbetering te realiseren. Dit hoogwaardige systeem combineert 3 geweldige toepassingsmogelijkheden in 1 systeem/ behandeling: Microdermabrasie, Low Level Laser Therapie en Polishing The Skin. Deze 3-in-1 totaalbehandeling is een aanvulling voor iedere salon.

3 behandelingen in 1 systeem

Hoogwaardige producten

Inclusief bewezen marketingconcept

Totaalconcept

Echte huidverbetering in 3 stappen

In een stap-voor-stap-behandeling zorgt de combinatie van technieken en ondersteunende producten voor ongekende resultaten op het gebied van huidverbetering. De MicroSkinPolish behandeling zorgt voor het verbeteren van de huidtextuur, doorbloeding/ lymfecirculatie, elasticiteit en de doorlaatbaarheid van de huid en celprofilatie. Er wordt een vermindering van pigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes en onzuiverheden gerealiseerd.

MicroSkinPolish

Revolutie in huidverbetering

 • 3 technologieën in 1 systeem
 • In Nederland ontwikkelde en geproduceerde ondersteunende producten (Kristallen, hyaluronzuur en Polishing Serum)
 • Wetenschappelijk onderbouwde technologieën
 • Direct zichtbare resultaten
Info
Vet verbanden

De 3 stappen van de MicroSkinPolish

 • Stap 1 Microdermabrasie

  Bij de eerste stap MedCos Microdermabrasie gaan er middels een vacuüm techniek kleine kristallen over de huid heen, deze kristallen zorgen voor een verwijdering van de dode huidcellen die op de huid liggen. Dit zorgt ervoor dat de huidoppervlakte weer kan ademen en het meer voedingstoffen kan opnemen.
 • Stap 2 Low Level Therapy (LLLT of Koudlaser)

  Met de koudlaser wordt het MedCos Hyaluronzuur op de behandelde huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding beter door het gelaat stroomt en een stimulans geeft aan de bindweefselcellen voor een strakkere huid. De laser zorgt voor een kalmerende en verzachtende werking op de huid.
 • Stap 3 Polishing

  De 3e stap betreft het ‘polijsten’ van de huid. Hiermee wordt het MedCos Polishing Serum in de huid gemasseerd en geeft gelijktijdig een verwarmend en relaxend effect.

Totaalconcept

Bij aanschaf van de MedCos apparatuur leveren wij u een totaalconcept. U ontvangt een professionele training inclusief certificering tot ‘MedCos Partner’ waardoor u met de juiste beheersing en ervaring behandelingen kunt uit voeren, Daarnaast ondersteunen wij u met intensieve marketingondersteuning om uw salon in de in uw regio zichtbaar te maken. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan staat onze technische dienst 24/7 voor u klaar. Dat is ons totaalconcept en onze Partnership.

Concept-1

Marketingondersteuning

De MedCos apparatuur wordt altijd geleverd met een omvangrijk en bewezen marketing totaalpakket. Met het pakket bereikt u zowel bestaande als potentiële klanten. Wij begrijpen uiteraard dat u meteen aan de slag wil zodra het apparaat geleverd is daarom voorzien wij u direct van een lokale marketing-campagne waarmee u bekendheid creëert in uw regio.

Training

Training

Na aanschaf van de apparatuur krijgt u een training van een ervaren en professionele trainer zodat u de behandelingen na de opleiding met volledig vertrouwen kunt aanbieden.

Concept-3

Service

Wij bieden een unieke All-in garantie van maar liefst 10 jaar bij defecten of storingen. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij ons hoog in het vaandel dus nemen wij geen risico op omzetverlies en zorgen wij altijd voor perfecte service naar u en uw klanten.

Meer informatie

Geïnteresseerd?

Bent u een professional? En bent u geïnteresseerd in onze apparatuur of heeft u vragen?
Geef uw wensen aan in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen