• Gratis demo
  • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
  • In-house service
  • Innovatief
Machines

Behandelingen

Tijdens deze behandelingen werken de MedCos partners met hoogstaande en veilige apparatuur. U wilt immers een optimaal resultaat met het hoogste comfort. Onze apparatuur is gebaseerd op technologische innovatie en zorgvuldige controle.

IPL Ontharen

IPL SHR Definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Meer informatie

IPL Acne

Acné is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acné kan als cosmetisch storend worden ervaren. Heeft u ook last van acné en wilt u graag dat uw huid verbetert? Dan biedt de MedCos IPL-methode de uitkomst. Na een IPL acné behandeling is uw huid een stuk rustiger en tevens een stuk minder rood. U kunt dus zichtbaar resultaat verwachten.

Meer informatie
IPL Acne
IPL Couperose/Spider Naevi

IPL Couperose/Spider Naevi

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op uw benen? De MedCos IPL couperose methode pakt vele vormen van couperose en spider naevi aan. Het hoogenergetische licht van de MedCos IPL ‘verwijdert’ de storende verwijde bloedvaatjes.

Meer informatie

IPL Huidverjonging

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst. De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbeterd. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid.

Meer informatie
IPL Huidverjonging
IPL Couperose/Spider Naevi

IPL Pigment

Met de MedCos IPL SHR kunnen enkele vormen van pigmentatie zeer effectief en veilig behandeld worden (denk aan ouderdomsvlekjes op bijv. de handen). Pigmentvlekken absorberen de energie van het licht. Hierdoor wordt het pigment als het ware kapot gemaakt en valt in kleine stukjes uiteen. Het lichaam is hierna in staat om de minuscule deeltjes uit het lichaam te verwijderen.

Meer informatie

Cryolipolyse vet bezriezen

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Meer informatie
Cryolipolyse vet bezriezen
MicroSkinPolish Huidverbetering

MicroSkinPolish Huidverbetering

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt MedCos geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling!

Meer informatie
Meer informatie

Geïnteresseerd?

Bent u een professional? En bent u geïnteresseerd in onze apparatuur of heeft u vragen?
Geef uw wensen aan in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen