• Gratis demo
 • Apparaten direct uit voorraad leverbaar
 • In-house service
 • Innovatief
Cryolipolyse Apparaat

Body-Wizard Duo

De MedCos Body-Wizard Duo is een van de meest technisch hoogwaardige apparaten voor non-invasieve behandelingen om vetcellen te reduceren.

De Body-Wizard Duo met de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse-technologie waarmee u in staat bent om vetlagen in veelvoorkomende probleemzones bij uw klanten effectief te verminderen. Eindelijk is het mogelijk om vetcellen, veilig en zonder operatie, definitief weg te halen in een behandeling van ongeveer één uur.

360-graden peltier koeling

4 verschillende behandelkoppen

4 behandelzones tegelijk behandelen

Inclusief bewezen marketingconcept

1500 professionals in de Benelux zijn u al voorgegaan met het behalen van schitterende resultaten met onze unieke machines.

Niet voor niets zijn 1500 professionals in de Benelux u al voorgegaan met het behalen van schitterende resultaten met onze unieke machines.

De Body-Wizard DUO beschikt over 4 separaat in te stellen behandelkoppen welke voorzien zijn van een 360-graden peltier koeling. Het vet wordt dan ook niet door 2 losse platen gekoeld, maar helemaal rondom. Dit geeft de beste resultaten in een zeer korte behandeltijd. De 4 behandelkoppen zijn los in te stellen, waardoor u tot wel vier afzonderlijke plaatsingen of lichaamslocaties tegelijk kunt behandelen.

Vet bevriezen is vet verliezen

Body-Wizard Duo

Geen operatie, geen naalden & geen speciaal dieet.

 • Pijnloos vet verwijderen
 • Duo-behandeling mogelijk: tot wel vier plaatsingen tegelijk
 • Vetcellen verdwijnen op een gezonde natuurlijke manier
 • Behandeling is mogelijk op ieder gewenst probleemgebied
 • Effectief en zorgt voor verbluffende resultaten
Info
Vet verbanden

De enige methode die écht werkt

Tijdens de cryolipolyse behandeling worden ongewenste vetcellen bevroren. Hierdoor wordt een natuurlijk verwijderingsproces opgestart, het apoptose proces. De vetlaag verdunt geleidelijk en er ontstaat een zichtbare vermindering van de vetophoping.

Èèn behandeling geeft gemiddeld al een vetreductie van 20%. En weg is dus echt weg, zonder jojo-effect!

Met de Body-Wizard Duo kunt u bij mannen en vrouwen de meest voorkomende probleemzones effectief aanpakken in een behandeling van slechts 1 uur.

De behandeling kan plaatsvinden op onder andere de volgende zones:

 • Gelaat (kin)
 • Armen
 • Buik
 • Lovehandles
 • Billen
 • Bovenbenen
 • Cryolipolyse wetenschappelijk onderbouwd

  Diverse klinische onderzoeken over honderden patiënten hebben aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie.

  De Body-Wizard Duo is gebaseerd op de wetenschappelijke cryolipolyse technologie, welke oorspronkelijk werd ontdekt door dermatoloog dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center of Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (een ziekenhuis wat gelieerd is aan Harvard Medical School). In november 2008 werden hun eerste onderzoeken gepubliceerd in het vaktijdschrift ‘Lasers in Surgery and Medicine’ waar zij aantoonden dat vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel.

  Ook bevestigden onderzoeken, uitgevoerd door Harvard en andere expertisecentra, dat zodra vetcellen een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou ze geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt geïnduceerde apoptose genoemd.
 • Cosbeau Slimming Serum

  De Cosbeau-lijn bestaat onder andere uit het natural silk antifreeze mask, de cleanser en het slimming serum. Het ‘natural antifreeze mask’ is een verplicht onderdeel van de behandeling, welke zorg draagt voor een veilige en effectieve plaatsing. Door de behandelingen aan te vullen met de Cosbeau producten worden de beste resultaten behaald. Ook het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-Wizard Duo behandeling en verhoogt zichtbaar resultaat.

  Het slimming serum stimuleert afdrijving van de vetcellen en is speciaal ontwikkeld voor de cryolipolyse behandeling en conflicteert niet met bestaande productlijnen. Het kan ook uitstekend standalone gebruikt worden voor het hele lichaam.

Totaalconcept

Bij aanschaf van de MedCos apparatuur leveren wij u een totaalconcept. U ontvangt een professionele training inclusief certificering tot ‘MedCos Partner’ waardoor u met de juiste beheersing en ervaring behandelingen kunt uit voeren, Daarnaast ondersteunen wij u met intensieve marketingondersteuning om uw salon in de in uw regio zichtbaar te maken. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan staat onze technische dienst 24/7 voor u klaar. Dat is ons totaalconcept en onze Partnership.

Concept-1

Marketingondersteuning

De MedCos apparatuur wordt altijd geleverd met een omvangrijk en bewezen marketing totaalpakket. Met het pakket bereikt u zowel bestaande als potentiële klanten. Wij begrijpen uiteraard dat u meteen aan de slag wil zodra het apparaat geleverd is daarom voorzien wij u direct van een lokale marketing-campagne waarmee u bekendheid creëert in uw regio.

Training

Training

Na aanschaf van de apparatuur krijgt u een training van een ervaren en professionele trainer zodat u de behandelingen na de opleiding met volledig vertrouwen kunt aanbieden.

Concept-3

Service

Wij bieden een unieke All-in garantie van maar liefst 10 jaar bij defecten of storingen. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij ons hoog in het vaandel dus nemen wij geen risico op omzetverlies en zorgen wij altijd voor perfecte service naar u en uw klanten.

Bekijk de Body-Wizard Duo introductievideo

Meer informatie

Geïnteresseerd?

Bent u een professional? En bent u geïnteresseerd in onze apparatuur of heeft u vragen?
Geef uw wensen aan in het contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen